Vær med til at skabe et nyt fælles uderum i Jenagade

Små grønne stykker jord omkring Multihallen kan blive til et rart, fælles udeområde. Kom med til rundvisning og ideudvikling i begyndelsen af april

Omkring Multihallen på Jenagade ligger nogle små, ubenyttede grønne områder. Flere har udtrykt ønske om at få gjort området brugbart, og derfor har Kultur Amager Øst med støtte fra Amager Øst Lokaludvalg igangsat et projekt, hvor vi inviterer alle til at deltage i to åbne workshops på området.

Området fremstår umiddelbart lukket og tilgroet – men kommer du forbi på en forårsdag, er der mildt, med læ og masser af potentiale. Vi har haft skoleklasser på besøg, der har hygget med leg og frokost i haven og samlet smukke buketter af ukrudtsblomster. Området ligger mellem Holmbladsgade og Strandlodsvej, og helt tæt på finder man blandt andet Kofoeds Skole, FactoryHouse, Nordøstamager Skole, Den Grønne Friskole, beboelse og industri – der er med andre ord rigtig mange helt lokalt, som kan få glæde af udeområdet.

I de tilknyttede pavilloner har foreningen Genlivet indrettet et værksted. Sammen med lokale unge har de blandt andet bygget uderumsmøbler. Genlivet indgår i projektet med udviklingen af uderummet og står sammen med de unge mennesker for at facilitere de to workshops. Med i projektet er også Amagerplanen og Kultur Amager Øst – alle parter deltager i de to workshops. 

På workshopsene viser vi rundt på området, snakker om muligheder og drømme for stedet, alt imens vi hygger med pandekager på bålet, kaffe og kage. Således kan alle – store som små - være med til et par hyggelige timer.

De to workshops finder sted torsdag d. 4. april og tirsdag d. 9. april, begge dage kl. 16-18. Tilmelding er ikke nødvendig. Vi mødes på græsarealet bag Multihallen. Der vil være skilte, der viser vej.

Hvis du har kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kulturmedarbejder Rosa Sofie Hall fra Kultur Amager Øst på telefon 61660697 eller på mail rosa.sofie.hall@kk.dk