Skabersalon er et åbent værksted for børn og unge

På Jenagade 21, lige ved siden af Multihallen, er der indrettet et hyggeligt træværksted, hvor alle børn og unge er velkomne.

Værkstedet bestyres af foreningen Genlivet hvor de to dygtige håndværkere Mathias og Mariana laver alverdens projekter – alt sammen med fokus på bæredygtighed som blandt andet understøttes, ved at arbejde i genbrugsmaterialer.

Hver onsdag i tidsrummet kl. 15.30 – 17.30 er værkstedet åbent for alle mellem 10-17 år. Her kan du i et trygt og rart miljø lære om bæredygtighed, håndværktøj, at designe, idéudvikle og bygge. Du kan komme med dine egen ideer til projekter eller du kan være med på de ting som Mathias og Mariana sætter i gang. Det kan være alt muligt forskelligt som f.eks. møbler og plantekasser, hylder, legeredskaber eller fuglehuse. Alle ideer er velkomne og Mathias og Mariana er meget dygtige til at hjælpe dig med at få konkretiseret og udført dine ideer.

Der er plads til både at bygge og at hygge

Der er altid tændt op i bål stedet så man kan riste skumfiduser og hygge i varmen, mens man tager en pause fra byggeprojekterne. Vi ønsker at Skabersalon skal være et rart og roligt tilbud, hvor der både er plads til dem der gerne vil bygge et palads og til dem der bare vil hænge ud og give en hånd med. Fra du er 10 år, er du velkommen til at komme til åbent værksted selv. Men du kan også sagtens tage en voksen med de første par gange.

Praktisk info

Værkstedet er åbent hver onsdag kl. 15.30 - 17.30.

Værkstedet er åbent for alle mellem 10 - 17 år.

Det er gratis at deltage, og det kræver ikke tilmelding.

Du finder værkstedet ved at gå gennem porten på Jenagade 21 – der er skiltet og du kan følge duften af bål.

Bag om projektet

Skabersalon er igangsat af KFF kultur Amager Øst og vi har fået støtte til at holde værkstedet åbent hver onsdag fra Amager Øst Lokaludvalg.

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte kulturmedarbejder Rosa Hall på tlf. 6166 0697 mail: rosa.sofie.hall@kk.dk

Du kan også følge med på Instagram/multihallenamager